info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Silva Running Carbon 100-120cm Default

Унисекс стикове за бягане

V Петък 10. 5. на твоето място

Имаме само 1 елемент. Сега или никога.

Ще получите допълнителен 20 % от този продукт в пазарската количка с кода
NGNSV20
297 лв
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Silva

38116

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


Поддържайте темпото си с регулируемите пръти на Silva Running. Бягането с пръчките щади краката ви при дълги бягания, състезания и при особено трудни терени. Тези леки трекинг стикове за бягане, изработени от лек карбон, ще ви помогнат да поддържате темпото си нагоре по склона, ще подобрят стабилността ви на техничен терен и ще спасят краката ви при бягане на дълги разстояния и състезания.

Регулируемите палки Silva Running 100-120 см са изработени от 100% 3К карбон и тежат 420 грама на чифт. Ако търсите чифт леки тояги за бягане на пътека, които ще ви държат по-бързи за по-дълго време, тези тояги ще отговорят на очакванията ви. Екипът от спортисти на Silva, състоящ се от ентусиазирани и опитни бегачи като Мими Котка и Петер Ресторп, тестваха тоягите в предизвикателни условия и допринесоха с ценна обратна връзка за нашия екип за разработване на продукти.

Намерете идеалната дължина на пръчката си

Регулируемите палки на Silva Running се предлагат в 2 различни диапазона на дължина, за да съответства на вашия ръст най-подходящата дължина на палката. Изберете между 100-120 см и 120-140 см. За да откриете правилната дължина на тоягата, измерете разстоянието между земята и ръката си, като лактите ви са сгънати на около 90 градуса настрани.

Регулируеми пръти - идеални за екстремни изкачвания и дълги равни участъци

Тъй като тези тояги са регулируеми, можете да променяте и дължината им, което ги прави подходящи за тренировки и състезания с екстремни изкачвания и дълги равни участъци. Никога не трябва да правите компромиси, когато става въпрос за подходящата дължина, просто я регулирайте с лесния за използване алуминиев Flicklock. Това е бързо заключване за разтягане, което гарантира надеждното функциониране на тоягите и свежда до минимум времето за преход от сгънати към напълно използвани. Тоягите имат удължени дръжки, за да можете да регулирате захвата си в зависимост от това колко стръмен е теренът.

Умно Z-образно сгъване

Тоягите могат лесно да се прикрепят към жилетка за бягане или раница за бягане благодарение на интелигентното Z-образно сгъване, което означава, че тоягите се сгъват на 3 части.

Ръкавица за бързо освобождаване

Ръкавицата за бързо освобождаване позволява свобода на движенията и е изработена от дишащ материал, за да ви осигури комфорт през дългите часове бягане при всякакви метеорологични условия.

Готови за естественото ви движение през всички сезони

Тоягите вече са подготвени за всички сезони и всички видове терени. Вашият чифт палки за бягане Silva включва сменяеми гумени лапи и чашки за сняг, допълнени от вдлъбнати карбидни накрайници. Карбидните накрайници са с вдлъбната форма, която позволява естественото ви движение при бягане. Шиповете са сменяеми, така че вашите палки за бягане Silva ще издържат много, много километри. Тези тояги са създадени за бягане, точно като вас.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2023 Q1
Вид на пръчката Сгъваем
Материал на полюса за трекинг въглерод