info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Silva Hole Running Carbon 120cm Default

Сгъваеми стълбове за бягане по пътеката

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 9-12 работни дни
265 лв
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Silva

38237

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


Ускорете темпото с маратонките Silva Carbon 120. Бягането с тоягите ще спаси краката ви при дълги бягания, състезания и особено трудни терени. Тези леки карбонови трекинг палки за бягане ще ви помогнат да поддържате темпото си нагоре по склона, ще подобрят стабилността ви на техничен терен и ще спасят краката ви по време на дълги бягания и състезания.

Тренкинг палките за бягане Silva Carbon 120 са изработени от 100% 3К карбон и тежат 366 грама на чифт. Ако търсите чифт леки тояги за бягане на пътека, които ще ви позволят да вървите по-бързо и по-дълго, тези тояги ще отговорят на очакванията ви. Екипът от спортисти на Silva, състоящ се от ентусиазирани и опитни бегачи като Мими Котка и Петер Ресторп, тестваха тоягите в предизвикателни условия и допринесоха с ценна обратна връзка за нашия екип за разработване на продукти.
Намерете идеалната дължина на пръчката си
Пръчките за бягане Silva Carbon се предлагат в 7 различни дължини, за да се съобрази вашият ръст с най-подходящата дължина на пръчката. Наличните дължини са 105, 110, 115, 120, 125, 130 и 135 cm. За да намерите правилната дължина на стика, измерете разстоянието между земята и ръката си, като лактите ви са сгънати настрани под ъгъл от приблизително 90 градуса. Тоягите имат удължени дръжки, за да можете да регулирате захвата си според това колко стръмен е теренът.

Интелигентно Z-сгъване

Тоягите могат лесно да се прикрепят към жилетка за бягане или раница за бягане благодарение на интелигентното Z-сгъване, което означава, че тоягите се сгъват на 3 части. Блокировката за бързо освобождаване гарантира, че прътите са надеждни за бягане, и свежда до минимум времето за преход от сгънато към напълно използваемо състояние.

Ръкавица за бързо освобождаване

Ръкавиците за бързо освобождаване позволяват свобода на движенията и са изработени от дишаща материя, за да ви осигурят комфортно усещане въпреки дългите часове бягане при всякакви метеорологични условия.

Готови за естественото ви движение през всички сезони

Ръкавиците вече са подготвени за всички сезони и всички видове терени. Вашият чифт палки за бягане Silva включва чанта за съхранение, сменяеми гумени чорапи и чашки за сняг, които допълват вдлъбнатите карбидни върхове.

Карбидните върхове имат вдлъбната форма, която позволява естественото ви движение при бягане. Шиповете могат да се сменят, така че тоягите за бягане Silva ще ви служат много, много километри. Тези тояги са създадени за бягане, точно като вас.

Характеристики:

  • Размер на ръкавиците: S
  • Много леки, 366 грама на чифт
  • Изработени от 100% 3K карбон
  • Трисекционен Z-образен сгъвач
  • Предлагат се в следните дължини: 105, 110, 115, 120, 125, 130 и 135 см
  • Дължина в сгънато състояние: 38 см
  • Удължени дръжки за добър захват в зависимост от терена
  • Ръкавици за бързо освобождаване, изработени от дишащ материал
  • Сменяеми вдлъбнати карбидни накрайници
  • Включени кошница за сняг и гумени лапи

Параметри

Спорт работи
Сезон 2023 Q1
Вид на пръчката Сгъваем
Материал на полюса за трекинг въглерод