info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Колан за бягане Unisex Silva Strive Belt Black

Silva Strive Belt Black

Колан за бягане Unisex

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
63 лв 66 лв ще спестиш 3 лв

Silva

37910

Коланът Strive Belt Black е лек и гъвкав колан за бягаща пътека, идеален за сутрешно или вечерно бягане. Бягайте уверено, знаейки, че телефонът, ключовете, енергийните и кредитните ви карти са с вас - на сигурно място и на сухо.

Strive Belt Black е еластичен, лесен за регулиране и има дишаща мрежеста задна част за удобно прилягане. Въпреки че Strive Belt Black е малък и гъвкав, той все пак ви позволява да носите повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Той разполага с едно разширяемо основно отделение, което се разширява, за да побере по-големи телефони или други предмети като енергийни блокчета или гелове, и два по-малки мрежести джоба - един с лесен достъп за блокчета или гелове и един джоб с цип и кука за ключове, в който да съхранявате ключове или кредитни карти.

Светлоотразителните зони на колана в комбинация с държача за светлина Silva Tyto осигуряват видимост при бягане по оживени улици. С тънкото си тегло от само 100 грама, Strive Belt Black е идеалният избор, когато просто искате да тичате бързо и спонтанно.

В сравнение с предишните модели новата серия Strive Belt има по-голям основен джоб, който може да побере по-големи телефони с размер plus.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2022 Q3
Вид на чантата чанта за багаж
Обем на чантата/раницата До 5 литра
Използване на чанта/раница работи