info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Silva Strive Mountain Pack 23+3 M/L

Раница за бягане 23+3L

Изберете своя размер Как да изберем?

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 9-12 работни дни
183 лв 201 лв ще спестиш 18 лв -9 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Silva

38013

Silva Mountain Pack 23+3 е вашият най-добър партньор за бягане с най-голям обем. Планирате приключенско състезание или провеждате по-дълги самостоятелни приключения? Тогава това е вашият идеален пакет за бягане! Той е лек, но удобен благодарение на уникалната система Silva Embrace, разработена за отлично прилягане при многочасови бягания с тежки раници.

Системата Silva Embrace System е поддържаща система, предназначена да ви обгърне правилно и да гарантира, че раницата няма да подскача на гърба ви. Това е двуслойна система за поддръжка със странични крила за плътно обгръщане и три точки за закрепване за допълнителна стабилност. Тази система прави раницата много удобна за носене и бягане и предотвратява подскачането на раницата. Системата Silva Embrace също така спомага за по-добро разпределение на тежестта между раменете, гърба и кръста, което прави раницата лесна за тичане, дори когато е натоварена с голям товар.

Раницата Strive Mountain Pack е много удобна благодарение на широкия и комфортен колан за кръста и двойните гръдни колани, а благодарение на горната част на ролката и компресионните колани е гъвкава при опаковане на екипировката. Вашето оборудване, дрехи или телефон ще бъдат защитени дори в дъждовно време. Раницата за бягане има устойчиво на атмосферни влияния горно затваряне, подсилено дъно и джобове с цип за по-малки предмети. Материалите, използвани за изработката на раницата за бягане, са бързосъхнещи и могат лесно да се закачат, за да изсъхнат. Това наистина е вашата раница за бягане за състезание през уикенда или за бягане между планинските хижи с приятели!

Раницата Mountain Backpack има всички функции, от които се нуждаете за бягане в планината или за много километри по красивата горска пътека: лесно достъпни джобове, така че всичко, което ви е необходимо, да е винаги под ръка, без да се налага да спирате. На гърдите има два мрежести джоба за меки флакони (не са включени в комплекта), а на колана - два джоба с цип, в които можете да поставите телефона си, ръкавици, шапка или гелове и барове. Отстрани има и два мрежести джоба за яке, шапка или ръкавици.

Вътрешността се състои от голямо отделение и малък джоб с цип - идеален за батерия за челник. Раницата за бягане е подготвена и за резервоар за хидратация (не е включен в комплекта) с централен джоб с велкро затваряне и изходи за резервоара, примки за закрепване и куки за маркуча.

Тази раница за бягане има също така свирка за спешни случаи и светлоотразителни детайли за отлична видимост, когато бягате в тъмното. Той е готов за вграждане на фарове с изводи за кабел и отделение за батерии. Този продукт може да се пере на ръка.

Спецификации:

  • Общ обем на раницата 23 + 3 литра Регулируем обем с горна капачка и компресионни ленти.
  • Silva Embrace System Двуслойна система за носене с еластични странични крила за плътно прилепване към тялото.
  • Устойчив на атмосферни влияния Горно затваряне на ролката, джобове с цип и подсилено дъно
  • Леснодостъпни джобове 2 джоба на гърдите и 2 джоба на колана
  • Издръжливи, леки и дишащи Висококачествени материали като катарами Duraflex и дишаща мрежа за оптимална вентилация и отвеждане на потта

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q1
Вид на чантата раница , жилетка за бягане
Обем на чантата/раницата 21-29 литра
Използване на чанта/раница Туризъм и експедиции , работи