info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Craft OCRxCTM Vibram Elite

Мъжки обувки за бягане

Цветови варианти

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
180 лв 235 лв ще спестиш 55 лв -23 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Craft

1911737 915503

Проектиран за скорост. Това ново поколение обувки за състезания с препятствия отказва да прави компромиси. Craft OCRxCTM Vibram Elite е чисто състезателна обувка, на която освен динамика не липсват голяма стабилност и настройки, предназначени за състезания с препятствия.

В основата на обувката има агресивно сцепление, изработено от ултраиздръжливата смес Vibram Megagrip в олекотена версия Litebase, така че не е нужно да се притеснявате, че ще се подхлъзнете на всякаква повърхност, независимо дали става дума за кал, сняг или мокри препятствия.

Не липсва дренаж под краката, така че цялата влага да се оттича веднага и обувката да не тежи и грам по време на състезанието. Отличното представяне в кал и мокро се подобрява от леката и дишаща найлонова горна част. За допълнителна издръжливост горната част е защитена с масивна гумена отливка на пръстите и петата. Използваните материали не само вършат перфектно работата си, но и се почистват много лесно.

20-милиметровият омекотяващ слой с 5-милиметров капка е контактен и отзивчив, за да ви даде най-доброто усещане за терена или балансиране върху препятствия. Въпреки това комфортът е достатъчен за по-дълги състезателни трасета.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2022 Q1
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане състезания
Тип на повърхността - бягаща Терен - пътека
Регулиране на обувката Дишащ
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Средно омекотяване
Drop 5 мм
Технология Vibram® Mega Grip

Vibram® Mega Grip

Подметка Vibram® Mega Grip за чудесно сцепление при сухи и мокри условия.