info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Craft W ADV Nordic Speed 2

Дамски обувки за бягане

Цветови варианти

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
180 лв 232 лв ще спестиш 52 лв -22 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Craft

1912178 999000

Най-честата заявка при избора на нови обувки за бягане? Искам удобна обувка, с която да мога да тичам навсякъде! Точно затова разработихме универсалния модел NORDIC SPEED, който може да се справи с движението извън пътя и същевременно е напълно използваем на пътя и на твърди повърхности като цяло.

Фината подметка е изработена от гума с високо сцепление. Тази комбинация е доказана рецепта за отлично съотношение между сцепление и издръжливост. В NORDIC SPEED можете да бягате буквално навсякъде без никакви ограничения.

Омекотяващият слой е достатъчно удобен, за да се справи с по-дълги участъци на асфалт. Но силата на омекотяването не е толкова голяма, че да загубите стабилност, когато бягате по неасфалтирани пътища и горски пътеки.

Горната част е със средна ширина и е изработена от мека, но здрава материя, допълнена от незаменима гумировка, която предпазва крака ви и самата обувка от камъни, корени и други опасности на пътеката.

Ключов елемент, който издига комфорта, стабилността и гъвкавостта на NORDIC SPEED на още по-високо ниво, е стабилизирането на стъпалото вътре в обувката с подсилени с кевлар влакна. Тези влакна свързват омекотяващия слой с връзките. След като обуете обувката и я затегнете, се образува перфектна "мрежа", която ефективно държи крака здраво в обувката. Тя не притиска и не пречи и се адаптира към всяка форма на стъпалото.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2022 Q1
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение
Тип на повърхността - бягаща Терен - пътека
Регулиране на обувката Дишащ
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Средно омекотяване
Drop 9 мм