info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Mammut Nordwand Light HS Hooded Jacket Women

Хардшел яке за жени

Цветови варианти

Изберете своя размер Как да изберем?

V Понеделник 13. 5. на твоето място

В този размер имаме само 1 елемент. Сега или никога.

648 лв
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Mammut

1010-28680-50383

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


Най-лекото яке от серията Nordwand отговаря на всички изисквания. Тя предлага надеждна защита при екстремни метеорологични условия благодарение на трислойния материал Mammut DRYtechnology Performance, който е дишащ и устойчив на износване. Качулката с подсилена козирка се регулира свободно и може да се нахлузи удобно върху каската. Водоустойчивият двупосочен преден цип YKK VISLON улеснява поставянето на седалката. Висококачествен предпазител за брадичката. Външните джобове на гърдите с водоустойчиви ципове са достъпни дори и с раницата на гърба. Шевът на джоба увеличава обема му. Цялото яке може лесно да се събере в чанта за опаковане с примка за карабинер. Светлоотразителните елементи увеличават видимостта в тъмното. Оформени ръкави. Леко асиметричните маншети са еластични.
Воден стълб: 20 000 мм
Дишане: 40 000 g/m2 / 24 часа
Тегло: 205 g

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2021 Q3
Сезон на годината Всесезонен
Функция за облекло Отделяне на потта , Защита от вятър , Защита от дъжд
Качулка Да
Вид на якето яке
Технология Mammut Single Pull Hood™ , Mammut DRY technology Performance , YKK Vislon® , Fair Wear

Mammut Single Pull Hood™

Mammut Single Pull Hood™: издръжливата качулка с подсилена козирка е съвместима с каска и може да се регулира вертикално и хоризонтално с едно издърпване.

Mammut DRY technology Performance

Продуктите с мембрана Mammut DRYtechnology™ Performance са изключително дишащи, водоустойчиви и ветроустойчиви (паропропускливост мин. 20 000 g/m²/24 ч, воден стълб мин. 10 000 мм).

YKK Vislon®

Продуктите на YKK могат да бъдат намерени във всички области на промишлеността. YKK произвежда широка гама ципове, копчета, катарами и аксесоари за закопчаване, които са известни в цял свят с изключителното си качество и издръжливост. Гордеем се, че използваме само ципове и катарами YKK за всички наши облекла.

Fair Wear

Компанията се ангажира да осигури справедливи и безопасни условия на труд във всички фабрики, които произвеждат нейните продукти. С цел системно подобряване на условията на труд по цялата верига на доставки марката се присъедини към фондация Fair Wear.