info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Мъжка жилетка Mammut Rime Light IN Flex Vest Men

Mammut Rime Light IN Flex Vest Men

Мъжка жилетка

Цветови варианти

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
247 лв 357 лв ще спестиш 110 лв -31 %

Mammut

1013-02170-00189

Идеална за термопласт, когато използвате принципа на наслояване, за да запазите топлината в сърцевината на тялото си. Изключително леката жилетка Rime Light приляга плътно към тялото благодарение на еластичната изолация и страничните вложки изработена от разтеглив полар Polartec® Power Grid™. Благодарение на подплатата Pertex® Quantum Air, жилетката е устойчива на вятър, като същевременно е особено дишаща, изключително лека и компресируема. Когато якето когато не се нуждаете от нея, можете лесно да я приберете в включената в комплекта чанта - Rime Light Flex може да бъде навсякъде с вас.

  • Еластичен подгъв
  • Може да се съхранява в страничния джоб
  • Двупосочен цип YKK Vislon® за безпроблемна работа
  • 2 джоба с цип, съвместими с раница и катерачен колан
  • С пълнеж от 40 g/m² изолация OTI Stretch за оптимално запазване на топлината и по-голяма свобода на движение
  • Основен тъкан материал от 20-дневен найлон

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2021 Q3
Функция за облекло Защита от студ , Отделяне на потта , Защита от вятър , Защита от дъжд
Качулка Не
Технология Pertex Quantum Air , Ajungilak® OTI™ Stretch , Polartec® Power Grid

Pertex Quantum Air

Pertex® Quantum Air е материал, който се характеризира с повишена въздухопропускливост. Тя осигурява баланс между устойчивост на вятър и дишане.

Polartec® Power Grid

Флийс материя, която издига възможностите на техническите материали на ново ниво. Патентованата двукомпонентна плетка с мрежеста структура подобрява топлината и дишането, като същевременно намалява теглото на плата. Двукомпонентният дизайн е разработен за оптимално управление на влагата. Повърхността на кожата е хидрофилна, за да абсорбира потта и да я пренася навън. След това външната повърхност разпръсква влагата за по-ефективно изпаряване. Запазва тялото сухо дори при повишена спортна активност. Мрежестата конструкция също така създава отворени въздушни канали, за да подобри дишането, компресируемостта и да намали теглото на плата. Предимствата на Polartec Power Grid са най-вече топлинен комфорт, висока дишаемост, ниско тегло, отлична опаковаемост, лесна поддръжка и бързо съхнене.