info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Обувки за бягане Mizuno Wave Paradox 5

Mizuno Wave Paradox 5

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
254 лв 363 лв ще спестиш 109 лв -30 %

Mizuno

J1GC184003

Параметри

Спорт работи
Сезон 2018 Q3
Вид на удара с крак Стабилен / пронация
Вид обувки за бягане обучение
Тип на повърхността - бягаща Път
Регулиране на обувката Дишащ
Серия модели Mizuno Wave , Mizuno Wave Paradox
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Средно омекотяване
Технология AirMesh , Mizuno Wave , SmoothRide , Mizuno Intercool , Dynamotion Fit , X10 , Premium Insock , U4iC , U4icX , Pebax®

AirMesh

Материалът AirMesh е вентилационна система, която осигурява максимална дишаемост и по този начин комфорт за краката.

Mizuno Wave

Уникална технология, която съчетава две основни характеристики, необходими за една функционална обувка за бягане - омекотяване и стабилност.

Когато бягате, тялото се натоварва прекомерно, така че правилната комбинация от омекотяване и стабилност е важна за намаляване на риска от нараняване.

Вълнообразната плоча осигурява отлично омекотяване, като разпръсква силата на удара върху по-голяма площ. Стабилността на технологията wave се постига благодарение на структурната разлика между външната и вътрешната част на обувката, като по този начин се противодейства на компресията на междинната подметка в най-натоварените зони. Основните елементи на омекотяване и стабилност в плочата wave могат да бъдат проектирани за всеки бегач и резултатът е най-леката, технологично усъвършенствана спортна обувка.

SmoothRide

Технологията SmoothRide е създадена, за да направи прехода между бързото ускорение и забавяне възможно най-плавен по време на бягане, като намалява удара и увеличава гъвкавостта. Тази технология позволява на Mizuno да създаде обувка за бягане, която осигурява много удобно бягане. Mizuno се счита за водеща марка в областта на дизайна и технологията на обувките, а със SmoothRide те направиха следващата стъпка към максимално увеличаване на удоволствието от бягането и ефективността.

Mizuno Intercool

Тази технология решава проблема с прекомерното нагряване на обувката по време на движение. Малките вентилационни отвори в подметката осигуряват проветряване на крака отдолу. Mizuno Intercool работи в комбинация с дишащия материал на горната част AirMesh, за да осигури максимален комфорт на крака.

Dynamotion Fit

Технологията Mizuno Dynamotion Fit се основава на 3D анализ на тялото в движение. Той създава прилепване, което прави дрехите и обувките идеално прилепнали и осигурява свобода на движенията.

X10

X10 е издръжлив карбонов каучук, който се поставя в петата част на подметката, най-натоварената част от подметката. Това удължава живота и издръжливостта на обувката.

Premium Insock

Подвижната анатомично оформена стелка осигурява чудесно прилягане, комфорт, омекотяване и дълготрайна издръжливост.

U4iC

Целта на Mizuno е да насърчи най-ефективното движение, да осигури максимален комфорт и цялостно еуфорично изживяване при бягане. Технологията U4iC отново вдига летвата. Специалната смес от материал за междинна подметка U4iC е с 30% по-лека от предишната версия ap+, но запазва същите характеристики на омекотяване и комфорт, които бегачите очакват от Mizuno.

U4icX

Еволюционна олекотена междинна подметка, която осигурява омекотяване при бягане, без да се притеснявате от силен удар.

Pebax®

Еластомерите Pebax® са високотехнологични полимери, предназначени за спортно оборудване с екстремни характеристики. Те са специфицирани от много от водещите световни марки и на тях разчитат световни рекордьори. Тайната на изключителните свойства на полимерите Pebax® се дължи на "технологията на блоковите съполимери". В него се използват два различни химикала (полиетер и полиамид) върху един и същ полимерен скелет, като се запазват експлоатационните свойства и на двата. Всяка полимерна верига съдържа както полиетерни "блокове", които осигуряват гъвкавост и еластичност, така и полиамидни "блокове", които осигуряват огромна лекота, здравина и възвръщане на енергията. Това по същество позволява на полимера да осигури "най-доброто от двата свята" по отношение на производителността.