info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Craft Pro Endur Distance M

Мъжки обувки за бягане

Цветови варианти

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
238 лв 271 лв ще спестиш 33 лв -12 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Craft

1912183 995914

Craft PRO Endur Distance е модерна обувка за бягане с всичко. Лек, удобен и адски бърз.

В основата на тази иновация е омекотяващата TPE пяна PX, която се превръща в подобна на Vibram утвърдена марка сред производителите на грайфери. Омекотяването от пяна PX ще откриете във всяка шосейна обувка, която в днешно време се занимава сериозно със скорост. Основните предимства на този материал са много ниско тегло, приятна мекота и най-вече изключително висока възвръщаемост на енергията, която буквално ви изстрелва в следващата стъпка.

Craft PRO Endur Distance не разполага с карбонова плоча. В резултат на това, въпреки че няма необходимата твърдост за достигане на максимална скорост, тя прави тази обувка още по-универсална. Агресивната геометрия, която стимулира удара в средата на стъпалото, в комбинация с енергичната пяна PX осигурява приятно пъргаво оттласкване дори по време на интервали, темпови тренировки или по-дълги състезания. Повишената мекота е достатъчно щадяща за стъпалата и ахилесите, което прави PRO Endur Distance чудесна за всекидневно навъртане на километри.

Горната част е изработена от олекотена мрежа с висока дишаемост. Олекотяването не е толкова голямо, че да наруши здравината на горната част и стабилното поставяне на крака в обувката, така че всичко работи както трябва дори при висока скорост или случайни удари.

Ръкохватката е гладка и с голямо сцепление. В домашни условия PRO Endur Distance е у дома си на асфалт и павирани повърхности, където трудно ще откриете слабости в тази обувка. PRO Endur Distance е предназначена за бегачи от всички групи, които търсят удобна и енергична обувка за тренировки за скорост и обем.

Тегло: 235 г (UK8)
Капка: 9 мм
Височина на демпфериране на върха: 27 mm
Височина на омекотяване на петата: 36 мм


Параметри

Спорт работи
Сезон 2023 Q1
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение
Тип на повърхността - бягаща Път
Регулиране на обувката Дишащ
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Високо омекотяване
Drop 9 мм
Технология Pebax®

Pebax®

Еластомерите Pebax® са високотехнологични полимери, предназначени за спортно оборудване с екстремни характеристики. Те са специфицирани от много от водещите световни марки и на тях разчитат световни рекордьори. Тайната на изключителните свойства на полимерите Pebax® се дължи на "технологията на блоковите съполимери". В него се използват два различни химикала (полиетер и полиамид) върху един и същ полимерен скелет, като се запазват експлоатационните свойства и на двата. Всяка полимерна верига съдържа както полиетерни "блокове", които осигуряват гъвкавост и еластичност, така и полиамидни "блокове", които осигуряват огромна лекота, здравина и възвръщане на енергията. Това по същество позволява на полимера да осигури "най-доброто от двата свята" по отношение на производителността.