info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Craft Pro Endur Distance M

Мъжки обувки за бягане

Цветови варианти

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
208 лв 271 лв ще спестиш 63 лв -23 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Craft

1912183 663573

Craft PRO Endur Distance е модерна обувка за бягане с всичко. Лек, удобен и адски бърз.

В основата на тази иновация е омекотяващата TPE пяна PX, която се превръща в подобна на Vibram утвърдена марка сред производителите на грайфери. Омекотяването от пяна PX ще откриете във всяка шосейна обувка, която се занимава сериозно със скорост днес. Основните предимства на този материал са много ниско тегло, приятно висока мекота и най-вече изключително висока възвръщаемост на енергията, която буквално ще ви хвърли в следващата стъпка.

Craft PRO Endur Distance не разполага с карбонова плоча. В резултат на това, въпреки че няма необходимата твърдост за достигане на максимална скорост, тя прави тази обувка още по-универсална. Агресивната геометрия, която стимулира удара в средата на стъпалото, в комбинация с енергичната пяна PX осигурява приятно пъргаво оттласкване дори по време на интервали, темпови тренировки или по-дълги състезания. Повишената мекота е достатъчно щадяща за стъпалата и ахилесите, което прави PRO Endur Distance чудесна за всекидневно навъртане на километри.

Горната част е изработена от олекотена мрежа с висока дишаемост. Олекотяването не е толкова голямо, че да наруши здравината на горната част и стабилното поставяне на крака в обувката, така че всичко работи както трябва дори при висока скорост или случайни удари.

Ръкохватката е гладка и с голямо сцепление. В домашни условия PRO Endur Distance е у дома си на асфалт и павирани повърхности, където трудно ще откриете слабости в тази обувка. PRO Endur Distance е предназначена за бегачи от всички групи, които търсят удобна и енергична обувка за тренировки за скорост и обем.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2022 Q3
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение
Тип на повърхността - бягаща Път
Регулиране на обувката Дишащ
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Високо омекотяване
Drop 9 мм
Технология Pebax®

Pebax®

Еластомерите Pebax® са високотехнологични полимери, предназначени за спортно оборудване с екстремни характеристики. Те са специфицирани от много от водещите световни марки и на тях разчитат световни рекордьори. Тайната на изключителните свойства на полимерите Pebax® се дължи на "технологията на блоковите съполимери". В него се използват два различни химикала (полиетер и полиамид) върху един и същ полимерен скелет, като се запазват експлоатационните свойства и на двата. Всяка полимерна верига съдържа както полиетерни "блокове", които осигуряват гъвкавост и еластичност, така и полиамидни "блокове", които осигуряват огромна лекота, здравина и възвръщане на енергията. Това по същество позволява на полимера да осигури "най-доброто от двата свята" по отношение на производителността.